Sampsa Rantanen

Life Coach

Autan sinua tekemään positiivisen muutoksen elämääsi

Hei, olen Sampsa! Coaching auttoi minua selvittämään mitä haluan elämältäni. Haluan nyt auttaa sinua löytämään sinun elämän tarkoituksesi.

Minusta

Elämääni mahtuu monenlaisia haasteita ja aikoja joina olin tosi jumissa ongelmieni kanssa. Etsin apua ja se johti minut henkilökohtaiseen kasvuun. Minulle coaching on kaikista tehokkain keino. Nyt elän onnellisemmin ihanan vaimoni Estherin ja koirani kanssa. Kokemuksellani haluan auttaa sinua coachingin avulla voittamaan haasteesi ja saamaan mitä haluat elämässäsi.

Olen kauppatieteiden kandidaatti Tampereen yliopistosta. Olen opiskellut muutakin, mm. yrittäjyyttä ja ravintotieteitä Itä-Suomen yliopistossa.

Suoritin coaching tutkintoni Positive Solutions Business ja Life -coaching koulutuksessa Master Certified Coach Christine Suvannon johdolla.

Teen tällä hetkellä omaa ICF (International Coaching Federation) sertifiointiani josta valmistun pikapuoliin Associate Certified Coachiksi (ACC). Olen ICF Internationalin ja ICF Finlandin jäsen.

Lähdetään yhdessä tähän seikkailuun ja luodaan sinun kaltaisesi elämä, josta voit todella olla ylpeä.

 

Arvoni ja uskomukseni

Elämä on helpompaa kun olet oma itsesi

Olemalla aito itsesi tekee elämisestä sujuvaa ja onnellisempaa. Se ei ole aluksi helppoa, mutta kannattaa. Autan sinua tässä.

Jokaisella on vahvuuksia

Meillä kaikilla on vahvuuksia, joita voimme käyttää parantaakseme elämänlaatuamme. Emme aina tiedä niitä ja autan sinua löytämään omasi.

Kaikki vaikuttaa kaikkeen

Asioita ja myös ihmisiä pitää katsoa kokonaisvaltaisesti. Ihmisessä mieli vaikuttaa kehoon ja päinvastoin. Kun haluamme kasvaa, tämä pitää ottaa huomioon.

Coaching tyylini

Kaikki mitä käsittelemme on ennenkaikkea luottamuksellista. Tyylini on tukea antava, tavoitteellinen ja kannustava. Etenemme sinun ehdoillasi ja vauhdillasi, joskin vastuullisuus-kumppaninasi muistutan myös etenemisestä ja haluamistasi tavoitteista.

Toimin kokonaisvaltaisesti tukeakseni kasvuasi ja haluamiesi tavoitteiden saavuttamiseksi. Kanssani voit keskustella mistä tahansa asioista, joita haluat toteuttaa elämässäsi, vapaassa, tuomitsemattomassa ilmapiirissä.

Noudatan coachingissa International Coaching Federationin ydintaitoja ja eettisiä ohjeita.

 

sampsarantanen.fi

Yhteystiedot

Sampsa Rantanen Coaching

Y-Tunnus : 3369234-9

Puhelin : 040 22222 97

Sähköposti : info@sampsarantanen.fi